Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

επιστροφή στην φύση

Η κεραλοιφή είναι μια αγνή κρέμα που αποτελείται από κερί μέλισσας και ελαιόλαδο. Μια αρχαία συνταγή που αρχικά μας δόθηκε από τον Γαληνό, ως cold cream. Παρασκευάζεται μόνο με αγνά υλικά και είναι ευεργετική για ολόκληρο το σώμα, ανάλογα με τις προσθήκες που θα κάνουμε.

Μπορούμε λοιπόν, μέσα στην κεραλοιφή, να προσθέσουμε αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα, βάμματα, βότανα, μπαχαρικά, χυμούς, φυτικά λάδια, τρίμματα από φρούτα, διάφορα βούτυρα σώματος, υπερτροφές (πχ σπιρουλίνα), ζωικό λίπος (όπως το λάδι της στρουθοκαμήλου, το οποίο λαμβάνεται χωρίς να πειραχτεί το ζώο), ακόμη και αλκοολούχα ποτά όπως το τσίπουρο, που μπαίνει στην θερμαντική μας κρέμα.


Οι κεραλοιφές μπορούν να βοηθήσουν στο κρυολόγημα, το πιάσιμο, την φροντίδα του προσώπου, στην αντιγήρανση, στους κάλους, τα εκζέματα, τις αιμοροίδες, την ακμή, την ψωρίαση, την λιποδιάλυση, την σύσφιξη και την ανόρθωση, στους κιρσούς και τις ευρυγγείες, στην ξηροδερμία και στην τριχόπτωση, στα εγκαύματα, στους μικροτραυματισμούς, στην ενυδάτωση, σε δερματικά προβλήματα, στις βρεφικές αλλαγές πάνας, και πολλά πολλά ακόμα !!


Επιστροφή στην φύση θα πει...μαθαίνω να ζω μέσα από την φύση και παράλληλα μαζί της. Αποδέχομαι πως όλα τα αγαθά της είναι δυνατά και χρειάζονται τον χρόνο τους για να αποδώσουν το μέγιστο αποτέλεσμα, μιας και δεν περιλαμβάνουν τίποτα χημικό. 


Τα αγαθά της φύσης, μας παρέχονται για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας. Τα σεβόμαστε και τα επιλέγουμε !!


ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ''ΛΙΣΤΑ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ'', ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου